CzArNy` Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Witam dzisiaj czyscilem panel lcd odpowiednimi szmatkami do tego (wilgotnymi), pozniej oczywiscie suchymi... denerwuje mnie to iz pisze na opakowaniu szmatek, ze nie zostawiaja smug a to guzik prawda ;/ teraz za chiny nie moge zlikwidowac smug z panelu... Moze ja jestem juz taki noob, ze nawet nie umiem czyscic monitora :P Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Hmm, też raz czyściłem czymś takim wilgotnym specjalnym i też miałem smugi. Przeważnie czyszczę suchą szmatką od okularów (a jak jest jakaś zaschnięta plamka do starcia, np. po zupie :-P, to chuchnąć trzeba i dalej na sucho). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 udało Ci sie jakos te smugi zlikwidowac ?? Bo mnie one tak drażnią, że hej a nie moge ich zetrzec ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 LCD najlepiej czyścic wilgotna szmatką a później polerować suchą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 hmm... wystarczy szmatka+woda ?? czy musze znowu uzyc tych pseudo szmatek do czyszczenia monitoru ?? wrr staram sie caly czas sucha szmatka wytrzec te smugi ale za nic nie moge ich ruszyc ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 tak, szmatka+woda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 @sigard Thx wielkie nie ma to jak szmatka+woda :P w koncu moj monitorek jakos wyglada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycu80 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 woda destylowana + szmatka z mikrowłokna ( kupilem w Media Markt ). Wyszczysci kazda plame i smuge . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...