oxcros Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Witam mam jeden plik *.doc zabezpieczony hasłem i nie mam pojecia jak to złamać czy moglibyście mi pomoc ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oxcros Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 to co ktos pomoze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 poszukaj coś w stylu: 'office password recovery' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewiór81 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 poszukaj coś w stylu: 'office password recovery' 1324967[/snapback] Tutaj Ci wrzuciłem (3 MB) pozdro, WR81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...