koulikov Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Zapraszam serdeczenie wszystkich zainteresowanych. http://www.mod-planet.com/index.php?module...page&pageid=111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Nie byłem, ale strasznie chciałem być... Może kiedyś indziej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Z relacji wynika, że było ciekawie. Niestety jak dla mnie było za daleko i nie mogłem się pojawić :( Mam nadzieję, że Samhain nie zawiedzie i zoorganizuje coś na pomorzu jak co roku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koulikov Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 z plotek, które można było usłyszeć na targach dowiedzialem się, że następna edycja targów już za pół roku i ... w katowicach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 OT: koulikov zgapiłeś mi avatar :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 on ma jasniejszy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 hm jezeli to bylo w ten weekend to zaluje ze nie wiedzialem .. wlasnie wrocilem z wrocka .... bylbym se zajrzal i poogladal :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koulikov Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 [ot mode] To sobie zobacz drogi kolego datę mojego pierwszego posta na Moded-kompz (jeśli Ci sie nie chce to powiem, że to lipiec 2003) i tego ava używam od zawsze :] I zapewniam Cię, że to nie jest "zgapienie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 z plotek, które można było usłyszeć na targach dowiedzialem się, że następna edycja targów już za pół roku i ... w katowicach :D 1313880[/snapback] Jesteś pewien :D ? To ciekawie się zapowiada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koulikov Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 problem w tym, że nie jestem pewien - to nie potwierdzona informacja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Tego typu targi KONIECZNIE powinny odbywać się w Łodzi!!! Jest to bardzo duże miasto a co najważniejsze!!! Leży w cetrum Polski więc każdy ma dno niej tak samo daleko :) A nie robicie targi w Gdańsku lub Zakopanym, a ludzie z drugiego krańca Polski sumą wydawać kupe kasy na transport!!! Ze głowy to robicie... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Tego typu targi KONIECZNIE powinny odbywać się w Łodzi!!! Jest to bardzo duże miasto a co najważniejsze!!! Leży w cetrum Polski więc każdy ma 1315480[/snapback] Podpisuje sie dwoma rekoma pod pomyslem targow w Lodzi B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 .... w 2012 r. :twisted: Bo wczesniej jeszcze w Gliwicach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Tego typu targi KONIECZNIE powinny odbywać się w Łodzi!!! Jest to bardzo duże miasto a co najważniejsze!!! Leży w cetrum Polski więc każdy ma dno niej tak samo daleko :) A nie robicie targi w Gdańsku lub Zakopanym, a ludzie z drugiego krańca Polski sumą wydawać kupe kasy na transport!!! Ze głowy to robicie... :mur: 1315480[/snapback] czyzby ironia do naszego zlotu ?? jak Ci sie nie podoba to nie przyjezdzaj i tyle. a zlot w lodzi hmm fajnie w lolnym czasie mozna sobie z laskami pozwiedzac faryki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...