djtomas Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Witam! Pytanie jak wyżej. POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Sproboj zrobic cos takiego: start - uruchom - services.msc i tam odszukaj usuluge PLUG AND PLAY i sproboj ja wylaczyc. Plug and Play - usługa odpowiedzialna za instalacje urządzeń zgodnych ze specyfikacją Plug and Play oraz za powiadamianie innych aplikacji o poczynionych zmianach w konfiguracji systemu. Urządzenia zgodne z Plug and Play są instalowane w systemie z minimalną integracją użytkownika. Wyłączenie usługi może spowodować problemy ze stabilnością systemu, więc zalecane jest pozostawienie usługi w automatycznym trybie uruchamiania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 albo w windowsach >2000. Prawym na moj komputer-> zarzadzanie->uslugi-> znajdujesz plyg and play klikasz dwa razy, i przestawiasz sposob uruchomiania z automatycznego na reczny albo na wylaczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 THX widziałem gdzieś to kiedyś ale zapomniałem... POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djvtom Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ja mam ten sam problem tyle, że zrobiłem co kazaliście, ale dalej jest to samo... A jak chce dodać sprzęt to wyświetla sie coś takiego: "Urządzenia można instalować tylko pojedyńczo. Trwa już instalacja innego urządzenia; po jej zakończeniu możesz ponowić próbę uruchomienia tego kreatora". Co mam teraz zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...