mich Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) witam mam taki problem iz do tej pory korzystalem z radka 9600xtvivo ale ze mialem w biurku super(niegdys) karte radeona 64ddr/128bit vivo seria 7200 wlozylem go i pieknie smiga:) i inne pytanko czym ja krecic (ati toolem i riva tunerem nie idzie tzn atool sie nie moze uruchomic a riva tuner jej nie widzi) co mi jeszcze pozostaje?? kartak jak na tamte czasy na standartowych ustawieniach ok 6k w 3dm2k1 dobra nie najgorsza:) Edytowane 7 Marca 2005 przez mich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 a tryb awaryjny? ja zabralbym sie do tego w ten sposob na 9600 odpalam kompa, wchodze do windy, usuwam karte z menagera urzadzen, wkladam 7200 znajduje nowa karte i ladnie podaje katalog ze sterami(moze starszymi wpierw :?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 a tryb awaryjny?Jeśli XP, to tryb VGA najlepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 nikt nie pomoze??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 jedyne co mi przychodzi na mysl to najpierw wygrzebac z archiwum tematu o tej karcie, zobaczyc do jakiej wartosci ludzie ja krecili i czym. mozna tez sciagnac bios z karty i go wyedytowac ale nie pytaj mnie czym bo nie mam pojecia :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 biosu to j araczej do niej nie znajde(juz iedys szukalem:)) interesuje mnie jedynie czym ja podkrecic i moze pozniej jakies ew. Vmody:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...