marin_rc Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 witam! ostatnio sciagajac filmy zaczalem korzystac z programy azureus. i czesto zdarza mi sie sciagnac film, badz obraz plyty z programem, ktory zapisany jest w postaci duzej ilosci plikow zapakowanych rarem oraz rowniez sporej ilosci plikow z rozszerzeniem .sfv. probowalem juz polaczyc te pliki za pomoca total commandera w jeden ale wtedy powstaly plik ma rozszerzenie .out, ktore rowniez nic mi nie mowi. bardzo prosze o jak najszybsza pomoc bo mam na dysku coraz wiecej filmow z ktorymi nie wiem co robic. z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam! marin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laza_lukasz Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Jak jusz scigniesz film obraz ( wiele pliczków rar plus svf) to wypakowujesz to winrarem i to wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cherry_Coke Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 rozpakowywujesz 01 i reszta idzie sama;) albo zaznacz wszystkie i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...