szpak Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 jak w temacie mam okazje kupic takie cus za 400zł podobno płsaki i wogóle ale chciałbym sie dowiedziec parametry ...zanacie?? moze ktos taki ma albo jakis link z górki dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Jaki to model? Zobacz z tyłu na nalepce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 zobacz tutaj http://www.fujitsu-siemens.com/rl/peripher...e_displays.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 nie moge sprawdzic bo wczoraj w szkole mi poprostu powiedzieli ze jest takie cos do sprzedanie ai jak chce to moge pojechac zobaczyc ale najpierw chciałem sie cokolwiek dowiedziec czy jest po co jechac dzieki za link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 nie moge sprawdzic bo wczoraj w szkole mi poprostu powiedzieli ze jest takie cos do sprzedanie ai jak chce to moge pojechac zobaczyc ale najpierw chciałem sie cokolwiek dowiedziec czy jest po co jechac dzieki za link mam w pracy same SIEMENSY z tymi monitorami, sa spoko, kineskopy SAMSUGA, jak za 400 zl 17" to brac i nie marudzic, okazja calkiem spoko Takiego kompa mam w pracy http://www.fujitsu-siemens.com/rl/products...d/scenicd.html# Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 ale troche słabe odswiezanie co ?? ale jutro pojade obejze i chyba kupie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...