SpEEdO Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Hmmm... Mam takie pytanko, a moze raczej chcialem sie upewnic... Geforce-a z serii MX to sobie raczej nie wloze do plyty z Socketem 7? (za malo mocy na gniezdzie AGP i podobno mozna sobie niezlego grilla z plyty zrobic...). No ale fachowcy odezwac sie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Hmmm... Mam takie pytanko, a moze raczej chcialem sie upewnic... Geforce-a z serii MX to sobie raczej nie wloze do plyty z Socketem 7? (za malo mocy na gniezdzie AGP i podobno mozna sobie niezlego grilla z plyty zrobic...). No ale fachowcy odezwac sie :DWszystkieGF2 chodza na plytach Super7 z AGP. Tylko nie wlaczaj AGP 2x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 u mnie gf 2 mx smiga na socket 7 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 a dlaczego mialby nie chodzic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Kumpel ma plyte na Socket-7 Chipset MVP-3 Prock AMD k6-300 I wsadzil w to cudo Gefroca 2 MX-400 i chodzi mu stabilnie na AGP 2x SAM zrobilem takie galy 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdO Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 OOOOOO to zaklepiscie.... a sa przypadki z GF 4 MX 440 (bo o ta dokladnie karte mi chodzi...) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 nie ma ogólnej zasady po prostu wszystko zalezy od egzemplarza płyty, miałem mobo DFI na chipsecie Via MVP3 i zaden GF nie chciał chodzić na tym nawet na AGPx1, kumpel mial mobo Gigabyte na chipie ALI Alladin i MX chodził na AGPx1 stabilnie, były tez przypadki jak mowi best-boy ze chodziło normalnie na AGPx2. Generalnie z GF1 bym nie probował, z GF2 i wyższymi masz 50% szans ze pójdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 walczy, fajne masz logo :) to twoja panna i samochod ? :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 walczy, fajne masz logo :) to twoja panna i samochod ? :mrgreen:ofkors trafiłeś w sedno, to moja żona ogląda swój nowy wózek na zakupy :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 ja miałem elpina jakąś i gf2mx chodził... nawet sie nie zastanawiałem czy będzie chodził czy nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 A ja mam podstawowe pytanie, po co Geforce4 do proca na S7? Karta droższa od płyty i proca razem wziętych? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Chyba ludzicha troche oslepli ,chodzi o GF4 MX ,co do gf4 nie dam glowy ze dziala z uwagi na napiecie bodajze 1.5v na AGP ,i nie jestem pewny czy GF4 mohse dzialac na 3,3v ,wiem natomiast ze karty GFX ktore przyjmuja TYLKO 3.3v PALĄ plyty na i845 ktore nie wspieraja 3.3v .... EOF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdO Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Bo jest tania okazja ! Jezeli chodzi o plyte to jest to FIC ofkoz na chipsecie Via MVP3, podobno najlepsza z wszystkich Socketow 7 (najmocniejsza "bestia" :D, the best do overclockingu)... To mysle ze jak reszta poszla to i ta powinna pojsc... Tylko co z tym GF4MX.. Bo caly czas mowa o GF2MX... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Spójrz mój konfig - wszystko chodzi na AGPx2 i żadnych problemuff - nie wiem jak z GF4 - ale ja nie narzekam - a siedział tu nawet prądożerny GF1 !!! :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 "]Chyba ludzicha troche oslepli ,chodzi o GF4 MX ,co do gf4 nie dam glowy ze dziala z uwagi na napiecie bodajze 1.5v na AGP ,i nie jestem pewny czy GF4 mohse dzialac na 3,3v ,wiem natomiast ze karty GFX ktore przyjmuja TYLKO 3.3v PALĄ plyty na i845 ktore nie wspieraja 3.3v .... EOFNiekoniecznie palą, moja płyta ma odpowiednie zabezpieczenie - po włożeniu karty 3,3V poprostu nie włącza zasilania. Sprawdzałem to z kartą Savage4, i nic się nie sfajczyło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 No wkazdym razie niedziala :wink: a niektore pala :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...