Gifter Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Witam, mam taki problem ze na speed fanie caly czas wykorzystanie procka jest 100%, temp jest wysoka czyli taka gdy procek chodzi na maxa, uzywalem antyvirow i mam czysty system, rowniez ad-warem pousuwalem trojany itp, co teraz mam zrobic chodzi mi o windowsa 98 jakby ktos pytal, w biosie temp jest nizsza i procek nie chodzi pelna para a jak tylko wlacze windowsa to jest max :( help moze ktos zna jescze jakis program ktroy szuka przyczyny tego zjawiska???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 wez zrob zrzut tego co ci chodzi w tle zaraz po uruchomieniu kompa. moze tez uzyj hijackthis(zrob log i wklej). pozatym chyba lepiej by bylo umiescic to zapytanie w dziale windows niz w platforma intel... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gifter Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Hejka, sorry ze tu ale nie jestem jeszcze obeznany w tym forum i mozna powiedizec ze raczkuje :) program hijackthis wlasnie zasysam, jak tylko zainstaluje to wysle screen shota log-a :) dzieki za pomoc moze cos sie wreszcie ruszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gifter Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 kurcze pousuwałem tym programem HijackThis wszystko praktycznie co pokazywał (potem dam screen shota) a procek jak chodziił na 100% tak chodzi dalej :( nie wiem juz sam co z tym zrobic, i to nie tylko speedfan pokazuje takie wykorzystanie procka, mam tez moniotr zasobow z windowsa i on tez caly czas pokazuje wartosc 100% :( HELP!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gifter Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 ma ktos jakis pomysł????? Pliss Pomóżcie moze ktoś miał cos takiego juz??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 a nie możesz sprawdzić który proces zajmuje Ci procka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gifter Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 i tu jest zonk, Speedfan pokazuje 100% wykorzystania procka, jeszcze inny program tak, a program ProcesXp pokazuje 99% dla idle proces (czyli z ang.bezczynnosc) podejrzewam ze za tym wszystkim stoi albo trojan,albo virus albo cos podobnego :( tylko czym to usunąć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...