Skocz do zawartości
Gifter

Speedfan Pokazuje 100% Wykorzystania Procka :(

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam taki problem ze na speed fanie caly czas wykorzystanie procka jest 100%, temp jest wysoka czyli taka gdy procek chodzi na maxa, uzywalem antyvirow i mam czysty system, rowniez ad-warem pousuwalem trojany itp, co teraz mam zrobic chodzi mi o windowsa 98 jakby ktos pytal, w biosie temp jest nizsza i procek nie chodzi pelna para a jak tylko wlacze windowsa to jest max :( help moze ktos zna jescze jakis program ktroy szuka przyczyny tego zjawiska????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka, sorry ze tu ale nie jestem jeszcze obeznany w tym forum i mozna powiedizec ze raczkuje :)

program hijackthis wlasnie zasysam, jak tylko zainstaluje to wysle screen shota log-a :) dzieki za pomoc

moze cos sie wreszcie ruszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze pousuwałem tym programem HijackThis wszystko praktycznie co pokazywał (potem dam screen shota) a procek

jak chodziił na 100% tak chodzi dalej :( nie wiem juz sam co z tym zrobic, i to nie tylko speedfan pokazuje takie

wykorzystanie procka, mam tez moniotr zasobow z windowsa i on tez caly czas pokazuje wartosc 100% :( HELP!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i tu jest zonk, Speedfan pokazuje 100% wykorzystania procka, jeszcze inny program tak, a

program ProcesXp pokazuje 99% dla idle proces (czyli z ang.bezczynnosc) podejrzewam

ze za tym wszystkim stoi albo trojan,albo virus albo cos podobnego :( tylko czym to usunąć :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi