da_poodel_69 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Zamówiłem na allegro procka P4 2,4A za 230zł(!!!), mam pewnie 90% szans, że to oszust... bo ma 0 komentów, ale zgodził się na odbiór osobisty za 2 tyg. Jak sprawdzić, czy mam do czynienia z oszustem, czy nie? (6 procków poszło w 1godz.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 (edytowane) na oślej łączce masz kilka takich tematów o allegro...ale swoją drogą to mi sie też tak wydaje, 0 komentarzy i już proce sprzedaje... ja w takm przypadku wybrał bym tylko odbiór osobisty.... Edytowane 6 Marca 2005 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Może z tira spadły :D I sprawdź czy nie są to jakieś uwalone z serwisów czy cuś- niech pokaże,że działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lead Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Sa rozne zrodla Moze dostal gdzies z zagranicy po wyprzedazy a moze sa kradzione :) Ostatnio na allegro koles sprzedawal p4 3.0 lga775 oem za 400 sztuka-mial pare sztuk Mialem chec na tego procka ale jak przeczytalem w jego opisie cos w tym stylu " czesc jestem Krzysiek i chodze do liceum" to dalem se spokoj z myslami o zakupie :) Mial jeden bzdetny pozytyw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 za te pieniadze sam bym kupil wszystkie 6 sztuk i to bez zastanowienia :D ale odbior w tej sytuacji tylko i wylacznie osobisty i koniecznie ze sprawdzeniem!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...