baymann9 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 witam! mam następujący problem: oglądam film DVD, wszystko jest przez jakiś czas w porządku jednak nagle obraz przestaje działąc (zatrzymuje się) a słychac jedynie dalsze dialogi, odglosy.... co moge z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Oglądać film w innym odtwarzaczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baymann9 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 próbowałem w 3 różnych odtwarzaczach i za każdym razem pojawia się ten sam problem doszedłem dow niosku,ze albo coś z samym napędem albo sterownikami ma ktoś jakis pomsł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 jezeli cos z napedem to moze sproboj zrobic obraz plyty i zamontuj w deamonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 sproboj moze wylaczyc wspomaganie sprzetowe w odtwarzaczu. u mnie pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baymann9 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 wunat! nie za bardzo rozumiem :/ mógłbys trochę jaśniej 8) pzdr/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 powiedz jakiego programu uzywasz do odtwazania dvd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baymann9 Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 problem zniknął- pokombinowąłem trochę ze sterownikami a uzywam zwykłego media playera, próbowałem tez maximusa ora dvd soft czy cos takiego :] pzdr/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 a u mnie byl taki cyrk, ze jak mirande mialem wlaczona z pluginem TweakUI to obrazu nie bylo :o ale sie usmialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...