mWilQ Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Witam Mam do zrobienia prace dyplomowa. Moj temat to "płyty główne". Potrzebuje jak najwiecej informacji na ich temat. Poczawszy od historii i produkcji, az do budowy i zastosowania. Jesli ktos ma ciekawe artykuly lub linki do stron to bylbym bardzo wdzieczny za pomoc. Oprocz informacji ogolnych mam do opisania płyte ktora siedzi w kompie "ASUS A7n8X" - linki do stron z opisem tego sprzetu tez sa mile widziane. Z gory dziekuje za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 jest temat o tej plycie, bardzo obszerny. Przeczytasz caly, napiszesz i praca jak ta lala :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 .....ten kto bedzie sprawdzal prace nauczy sie świetnie podkręcać tego asusa ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 www.google.pl i jedziesz :wink: Ja w piątek robiłem prace na infe właśnie z płyt głównych... Zbierałem info odnośnie Solteka 75FRN2 prosze o to linki może sie przydadzą do czegoś: http://www.hardwareluxx.de/cgi-bin/ubb/ult...ic&f=1&t=000032 http://www.hardocp.com/article.html?art=NDY4 http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...2/strona-1.html na bencgmarku jest coś o tym Asusie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mWilQ Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 to co potrzebuje najbardziej: - opis mostka polnocnego i poludniowego - gniazda procesorowe - chipset - zwroki na plycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Czy ty oczekuje, ze napiszemy ci o wszystkim o czym napisales a ty tylko ctrl+c, ctrl+v do worda?? Jezeli tak to sie raczej pomyliles. Na stronie producenta masz opis calej plyty, jakie ma gniazdo, z jakich mostkow korzysta, gdzie i do czego sa zworki. W temacie o a7n8x ma ponad 2 letnie doswiadczenia ludzi, którzy posiadaja ta plyte. Tylko czytac i pisac prace. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 to jeszcze sobie ściągnij manuala do płyty ze strony asusa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Zgadza się, najpopularniejsza chyba płyta na tym forum :-P, a ten chce gotowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mWilQ Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Nie chce gotowca :) Mam juz 30 stron, potrzebuje wiecej, dlatego prosze o rozne artykuly, recenzje i linki do stron. Tak zebym mogl to sobie przeczytac i napisac cos sensownego - bo niestety z glowy ciezko mi o wszystkim pisac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 ale wszystko o tej płycie juz jest:D w przyklejonym temacie.. DOSŁOWNIE wszystko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mWilQ Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 no dobrze - wycisne z tego tematu wszystko :) ... tylko ze opis tej konkretnej plyty to jednej z punktow ktore mam w pracy. Mnie bardziej interesuja informacj ogólne. Nie tylko dotyczace konkretnego urzadzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...