kostek.p Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Jak uzyskać polskie znaki w sarge :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 A o google to slyszales? <_< http://www.debianusers.pl/article.php?aid=5&top10=1 Mowa o woody, ale to nie ma wiekszego znaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek.p Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Słyszałem. Tą stronę też widziałem, ale myślałem, że jak jest do woodego to się nie nada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek.p Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Działa, ale tylko po części, bo w tekstowym mam, ale w graficznym nie :( :icon_exclaim: pomocy :icon_exclaim: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Działa, ale tylko po części, bo w tekstowym mam, ale w graficznym nie :( :icon_exclaim: pomocy :icon_exclaim: 1366588[/snapback] A fonty z pl literkami masz ? Jaki masz menedzer okien ? Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek.p Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 A fonty z pl literkami masz ? Jaki masz menedzer okien ? 1366846[/snapback] Niestety nie :( a menadzera to mam fluxbox'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...