nazih Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Cześć!! Aktualnie mom połączenie do internetu drogą radiową, bardzo często zdarza się ze ojciec przesiaduje godzinami przed komputerem a ja nie mam możliwości dojscia do neta. Dlatego chciałem podłączyc do komputera drugi komp za pomocą karty sieciowej i podzielic łacze . Tylko nie wiem jak go skonfigurować? Cz y wogóle jest to mozliwe? Bardzo prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 kreatory windowsa xp wystarczą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazih Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 mam Me :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 mam Me :( 1315081[/snapback] proponuje zmienic os'a ;) ale nie o to Ci chyba chodzi ;) Wiec da sie to zrobic.. nie wiem czy Win ME ma ics'a.. sprawdz.. jak nie to jakis program typu WinRoute itp.. opis: http://www.winroute.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...