Skocz do zawartości
BLANTMEN

Prośba O Pomoc Z Php

Rekomendowane odpowiedzi

Hej ! Jeśli temat powinien być gdzie indziej, to proszę o jego przeniesienie :) Miałbym prośbę do osób znających się na PHP. Potrzebuję pomocy przy napisaniu dość skomplikowanego skryptu. Osoby chętne do pomocy proszę o wiadomość na PW. Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kumpel mi to podesłał, bo to w sumie jego prośba :) Nie wiem o co dokładnie biega bo się na tym nie znam :(

-administracja do obecnych newsów oraz dopisanie komentarzy, możliwości drukowania i wysyłania do znajomego (skrypt taki ma, tlyko trzeba go edytować)

-newsletter z podziałem na kategorie połączony z newsami (wysyłanie e-maili z informacjami i jednocześnie wyświetlanie w formie newsa na stronie)

-sonda z archiwum poprzednich głosowań

-forum posiadające prywatne wiadomości, emblematy userów, prosta budowę, wyświetlające host piszącego, możliwośc banowania (nic w stylu phpbb)

-logowanie (połączone z forum i resztą strony, a w nim wszelkie informacje o użytkowniku i administracja tego przez użytkownika)

-katalog telefonów gsm (mam taki skryp lecz jest do poprawienia)

-dział informacji o taryfach poszczególnych sieci gsm

-download (możliwość ograniczenia ilości użytkowników jednocześnie

ściągających pliki oraz całkowite maskowanie docelowego adresu na serwerze)

-administracja z podziałem na administratorów i moderatorów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi