Pyrduch Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Mam dwa dyski twarde. Ten drugi to Seagate 80GB, którego niedawno kupiłem. Wszystko dobrze działało, jednak dzisiaj wszystkie dane zniknęły. Nie mogę utworzyć na nim nowej partycji, bo "formatowanie nie powiodło się". Nie wiem co dalej robić. Pomóżcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 przelec go programem wdclear jezeli Ci nie zalezy na danych...a pozniej zaloz od nowa partycje i zobacz jak sie bedzie zachowywal... profilaktycznie wymien tasme o dysku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Gościu miałem podobną rzecz i rozwiązałem ją poprzez program zarządzający twardzielami, który wykazał mi , że jedna z partycji na której mi zależało miała przyporządkowaną właściwość hidden (schowany). poprzez ten programik ustawiłem na nowo parametry dla partycji, by nie miała ww właściwości. Po zrestartowaniu kompa wreszcie udało mi się to, czego i tobie życzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...