furgon Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Witam posiadam dysk wd 120jb i (sprawdzalem w wielu programach SF, MBM, EVEREST) nie mam odczytu temperatury z dysku. Czy cos jest ze mna czy z dyskiem:)) asus a7n8xdeluxe, xp2000+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 sprawdż w biosie czy masz włączone S.M.A.R.T. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furgon Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Wlasnie wracam z biosu i nie odnalazlem zadnej opcji, ktora dotyczyla by smarta (nie jestem biegly ;) po prostu nie ma opcji ze smartem w nazwie) plyta to asusa7n8xdeluxe bios 1005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Witam posiadam dysk wd 120jb i (sprawdzalem w wielu programach SF, MBM, EVEREST) nie mam odczytu temperatury z dysku. Czy cos jest ze mna czy z dyskiem:)) asus a7n8xdeluxe, xp2000+ 1313528[/snapback] moze po prostu dysk nie ma czujnika temperatury.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furgon Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Wlasnie tego sie obawiam. Czyli istnieje taka mozliwosc? Jak rozwiac watpliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furgon Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Dziala Problem tkwil w smarcie. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furgon Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Dziala Problem tkwil w smarcie. Dzieki 1315554[/snapback] Troche sie rozpedzilem euforia minela a temp nie ma. Sa jakies nowe pomysly. Jka sprawdzic czy on w ogole posiada czujnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomcioB Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Troche sie rozpedzilem euforia minela a temp nie ma. Sa jakies nowe pomysly. Jka sprawdzic czy on w ogole posiada czujnik 1316075[/snapback] http://www.hddtemp.com/home/hdds.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furgon Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Dzieki. niestety jest na liscie Don't support temperature monitoring Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_JFK_ Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Nowy WD 120 gb nie ma temperatury dysku?? A to dalczego? Ja myslałem że to juz standard nawet mój stary 40 GB samsung ma No i mam 80 jb Wd-ka i jest temperatura, tylko w biosie trzeba poszukac opcji. DZIIIIWNEE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelrat Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 dyski jak w opisie... 120 ma czujnik temperatury i osiaga mi w skrajnosci do 48 stopni teraz, tj z nowym zasilaczem. porzednia 120 sie wziela i spalila, zreszta 40 identycznie, ale nie, nie z przegrzania... (wdc sux a lot), nie miala czujnika temperatury wbudowanego. moze po prostu trafiles na starszy model? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...