Skocz do zawartości
Mociak

Sonda:najlepszy Procesor Dla Komputera Biurowego

Jaki Twoim zdaniem jest najlepszy procesor do zastosowan biurowych? Wez pod uwage cene i wydajnosc.  

105 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Twoim zdaniem jest najlepszy procesor do zastosowan biurowych? Wez pod uwage cene i wydajnosc.

• AMD Sempron
      54
    • AMD Duron
      4
    • AMD Athlon
      8
    • AMD Athlon 64 bit
      9
    • Intel Celeron
      14
    • Inrel Pentium 4
      3
    • Intel Pentium 3
      5
    • Pozostale (VIA i inne)
      8

Rekomendowane odpowiedzi

jaka meskosc powiedz mi?? co to ma do meskosci?? zastanów sie najpierw nad tym co napiszesz i czy to ma jakikolwiek zwiazek z tematem.

Temat o częsciach jest z tego samego "gatunku" co twoj.....

Co do drugiej cześci twojego postu, nie lubie gdybac: co by bylo gdyby, bo wszystko zalezy od funduszy, jakimi dysponuje dane "biuro", od ilosci sprzetu, który ma byc kupiony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam!! O części to nie mój i uważam go za głupi...

A probelm niesprwecyzowaenego biura już przerabialiśmy, zamiast pokazywać swoją męskość

1316927[/snapback]

a ty zamiast statsować napisałbyś kufa chociaż jednego posta z sensem....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz forum jest po to aby ludzie sie wypowiadali, na tematy w nich zawarte. Oczywiscie aby sie wypowiadali jezeli tego chca, a jezeli nie chca to nie musza sie wypowiadac. Także żyjemy w kraju demokratycznym, w którym "podobno" jest cos takiego jak wolonosc slowa. Wiec odpowiadajac na twoje pytanie nie

Co do czepiania sie to czepiam sie tylko tematów, które sa glupie, bezsensowne albo bzdurne ( niepotrzebne skreslic). Mowisz ze obleciales inne sondy, no to duzo sie nie napracowales bo są tylko 3 z czego 2 twoje. Z twoich czepiam sie tylko w tym topiku, a o czesciach nie rozmawiajmy.

Edytowane przez Buu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam w robocie p200mmx, i chodzi na tym jednocześnie opera, office, emule. Ale faktycznie, bez sprecyzowania rodzaju biura ankieta nie ma sensu, no i nie wszystkie te procki są w sklepach, a rozumiem, porządne :-P biuro se zwykle z komisów nie kupuje częsci, tylko całe zestawy na gwarancji. Tak w sumie, do "statystycznego" biura, to się jakieś barebone najbardziej nadają, albo maki - ładne, niezawodne, przyjazne.

Edytowane przez grzmot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sempron ma najlepszy stosunek wydajności do ceny. To tak naprawdę Athlon XP zdegradowany o klasę niżej przez procesory AMD64. Przez to spadła ich cena i... minimalnie wydajność (obniżone częstotliwości taktowania przy takich samych nazwach w porównaniu do Athlona XP)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałeś inne moje posty w innych topicach??

Myślałem, że forum tweak jest fajne...

1317091[/snapback]

ja czytałem

w paru chwalisz sie jaki z ciebie statsiarz

"no jestem gadułą dnia, moje 70 kontra czyjesc 25"

weź sie człowieku w łeb [ciach!]lnij

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi