malmes Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 mam gf fx 5700le winfasta 256 ddr, 128bit i chcialbym go przerobic na pelnego 5700 a moze nawet i wiecej jesli sie da tylko za bardzo nie wiem jak i jeszcze jedno pytanie da sie jakos odblokowac dodatkowe potoki? z gory dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 mam gf fx 5700le winfasta 256 ddr, 128bit i chcialbym go przerobic na pelnego 5700 a moze nawet i wiecej jesli sie da tylko za bardzo nie wiem jak i jeszcze jedno pytanie da sie jakos odblokowac dodatkowe potoki? z gory dziekuje za pomoc 1313585[/snapback] tu nie ma co odblokowywać, mozesz go jedynie podkrecic do wartosci pełnego 5700, moze więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malmes Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 aha dziekuje a czym to podkrecic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Na przyklad uzywajac PS albo RT lub w sterach uzywajac coolbits. Szczegoly sa w dziale podstawowe zagadnienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 programem riva tuner. miałem ta karte ale 128ddr i sie super kreciła z podstawowych ustawien na 500/650 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...