flasht Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Jak myslicie? Warto czekac na TEN monitorek? Bardzo drogi bedzie? Parametry w sumie ma wypasione... chyba...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 :blink: poczekac warto - zwlaszcza na rzetelne testy :P bo troche dziwne parametry "ustalili" marketingowcy z Iiyamy - nie slyszlem zeby Fujitsu wyprodukowalo matryce MVA o czasie reakcji na poziomie 8ms wiec skad ta Iiyama ma taka :?: PS prosze bardz oto oficjalna strona Fujitsu http://www.fme.fujitsu.com/products/displa...cdprods_19.html oni twierdza ze calkowity czas to 15ms - ale wygaszanie 10ms a zapalanie 15ms wiec nijak sie to ma do 8ms w specyfikacji Iiyamy :? PS 2 zerknij tez na kontrast a juz to ze Iiyama twierdzi ze inna jest natywna rodzielczosc przez DSUB a inna przez DVI to jest dla mnie zagadka :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Widzę, że benek podchodzi z profesjonalną ostrożnością do tematu - no i dobrze... :D Już o tym monitorze było na forum Tweaka, ale nieważne ... Ja też myslę, że poczekać warto, chociaż w poniższym linku piszą, że ProLite H1900 już jest dostępny na polskim rynku. http://www.globit.pl/index.php?n=2803 Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 (edytowane) Widzę, że benek podchodzi z profesjonalną ostrożnością do tematu - no i dobrze... :D Już o tym monitorze było na forum Tweaka, ale nieważne ... Ja też myslę, że poczekać warto, chociaż w poniższym linku piszą, że ProLite H1900 już jest dostępny na polskim rynku. 1323046[/snapback] Ciekawe... bo na stronie IIyama.pl pisza "commin' soon" :) Szkoda tylko, ze taki brzydki jest... ;-( Jak prawie wszystkie IIyamy... Edytowane 12 Marca 2005 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...