Bulisoft Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 witam , moja siostra planuje kupic szajska drukarke do 350zł , co polecacie ?? a co sadzicie o takim czyms zeby był tam odrazu wbudowany skaner ?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 uzywana laserowka z allegro (opcja dolaczenia skanera jest w hp laserjet 1100, ale to dodatkowo ok 150zl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedynakm Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 To miała by być nowa czy używana drukarka. Jak nowa to może Hp 3845 (http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13951). A jak jakaś używka to szukaj na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLi5k3n Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Jak chcesz kupic drukarke to kup Epsona C43UX. Kosztuje wlasnie kolo 350 zeta. Poszukaj ile kosztuja tusze do HP, czy Lex-smarka a ile do tego Epsona... Na Allegro widzialem tusze do tego C43UX za 12 zeta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Szkoda tylko że Epsony padają. Ja swojego SC 480 też chwaliłem, ze taki tani w eksploatacji, do czasu (trzy lata). I to nie jest odosobniony przypadek. Właściwie wszyscy moi bliźsi jak i trochę dalsi znajomi, którzy mieli Epsony, już je pogrzebali... A drukarki HP które mamy w pracy chodzą latami, chociaż nikt w ogóle o nie nie dba. No ale tusze są droższe. Niestety... A co do opcji drukarka+skaner (czyli urządzenie wielofunkcyjne) poczytaj http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=119819 . Model 1215 na Allegro kupisz za 270zł. A nowszy 1315 w Proline jest zdaje się za 345zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 niestety, potwierdzam czeste padanie epsonow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedynakm Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Orginalne tusze do HP są drogie :cry: . Ale są też równie dobre zmienniki oraz zestawy do napełniania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLi5k3n Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Ktore tez sa 2 razy drozsze od zamiennikow do Epsona..., moze sie upieram, ale mam stylusa i jestem z niego zadowolony. Komplet tuszy kosztuje 50 zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viaroos Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Jak we wszystkim trzeba duzo szczescia zeby kupic cos dobrego. Nie wazne jaka firma wszedzie trafiaja sie buble. -albo HP 3845(mam takie dwie) dobra jakosc duzy wybor zamiennikow wysoka cena podrobek/zamiennikow -Epson c43 na orginalach jakosc bardzo dobra na zamiennikach zalezy od szczescia, najnizsze ceny zamiennikow bywa kaprysna co do tuszu. Epson 43SX jest najtanszy w eksploatacji (mialem canona i HP) tusz czarny np ActivJet 18 PLNwystarcza na 200stron (9 gr za strone) /Lublin Kolor JetTec ok 23 PLN. A jak kupisz kasownik to wychodzi taniej bo sam moze wtedy napelniac zestaw z kasownikiem + czarny tusz + kolor 39.00 PLN Media Markt Lublin. Jedna uwaga Epson jest moim zdaniem bardziej wrazliwy na jakosc tuszu(byl w serwisie) niz HP. Tak na marginesie to sie spodkalem z podrabianiem (rozrzedzaniem tuszu) pordobek :D. Nie chce nic sugerowac ale po moich perypetiach z Epsonem serwisie wiząl bym HP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...