pawels4 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Witam Jak w temacie po zamontowaniu płyty i włączeniu zasilania dioda na płycie sie swieci wiatrak od procka sie kręci i nic więcej sie niedzieje niestartuje monitor Na płyte zakładam Durona 1300 Radeona 9200 i 256Mb ramu Prosze o pomoc bo niebardzo wiem już co może być Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 A PC Cpeaker nie wydaje żadnych odgłosów??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erOl Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Ja mam ten sam problem z kompem dziewczyny! Cos sie stalo ze zasilanie dziala wiatraki sie kreca i nic sie wiecej nie dzieje!! PC Speaker nie wydaje zadnych dzwiekow! Ja stawiam ze padla w jakis sposob plyta, taka diagnoze postawilem u siebie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawels4 Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Ja mam ten sam problem z kompem dziewczyny! Cos sie stalo ze zasilanie dziala wiatraki sie kreca i nic sie wiecej nie dzieje!! PC Speaker nie wydaje zadnych dzwiekow! Ja stawiam ze padla w jakis sposob plyta, taka diagnoze postawilem u siebie! 1314643[/snapback] PcSeaker nic niepiszczy ale dowiedziałem sie że podobno ta płyta nieobsługuje Duronów no i teraz musze pożyczyć Athlona jakiego i sprawdzić jak coś sie dowiem to napisze co i jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...