..::SNAP::.. Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 jedno pytanko: czy po zalaniu super glue mostkow L1 musze sciac caly klej zeby zostaly wypelnione TYLKO otwory miedzy mostakami?czy moze zostac warstwa na mostkach ( wszystkie mostki polaczone ze soba klejem ) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Nie może bo je zaizoluje. A one muszą być zwarte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 jedno pytanko: czy po zalaniu super glue mostkow L1 musze sciac caly klej zeby zostaly wypelnione TYLKO otwory miedzy mostakami?czy moze zostac warstwa na mostkach ( wszystkie mostki polaczone ze soba klejem ) ?? Nie mozna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 sorka bo ja nie w temacie... czy ta sie tak odblokowac mnoznik ze w razie czego... mozna by wszystko zmyc ze by sladu nie bylo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 sorka bo ja nie w temacie... czy ta sie tak odblokowac mnoznik ze w razie czego... mozna by wszystko zmyc ze by sladu nie bylo?Jak się wypełni dziury pastą silikonową to IMHO tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Tak patrz TU.... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=396...ecznie&start=90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 zobacz tu http://www.tomshardware.pl/column/01q4/011124/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 sorka bo ja nie w temacie... czy ta sie tak odblokowac mnoznik ze w razie czego... mozna by wszystko zmyc ze by sladu nie bylo?Jak się wypełni dziury pastą silikonową to IMHO tak.1 jak mozna usunac paste silikonowa z mostkow ? tzn pasta jest miedzy mostkami w wolnych przestrzeniach 2 mam wlasnie ta paste na mostkach ( w otworach ) i czy jak zaleje je super glue to ta pasta nie bedzie nic przeszkadzac w odblokowaniu ? czy trzeba ja usynac przez zalaniem klejem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Pasta jest zamiast kleju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Ludzie - co wy z tą pastą - da się dużo prościej - ale juz pisałem na ten temat parę postów i nie będę się powtarzał- dodam tylko że moja metoda działa - bo raz zmywałem wszystko i nie było śladu :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 sorka bo ja nie w temacie... czy ta sie tak odblokowac mnoznik ze w razie czego... mozna by wszystko zmyc ze by sladu nie bylo? Pewno, ze tak! Ja tak odblokowalem. Bialy silikon w rowki i GLUKON po mostkach, tyle, ze mi cos nie do konca sie odblokowalo, bo mam tylko mnozniki do 11,5, a powyzej ni cholery zero reakcji, teraz Antek XP 1600+ hula na 1800+ na obnizonym napieciu na 1.6V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 sorka bo ja nie w temacie... czy ta sie tak odblokowac mnoznik ze w razie czego... mozna by wszystko zmyc ze by sladu nie bylo?Jak się wypełni dziury pastą silikonową to IMHO tak.1 jak mozna usunac paste silikonowa z mostkow ? tzn pasta jest miedzy mostkami w wolnych przestrzeniach 2 mam wlasnie ta paste na mostkach ( w otworach ) i czy jak zaleje je super glue to ta pasta nie bedzie nic przeszkadzac w odblokowaniu ? czy trzeba ja usynac przez zalaniem klejem ?? Paste dajesz amiast kleju, czlowieku opanuj sie bys zrobil jakis placek z tego procka. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Ludzie - co wy z tą pastą - da się dużo prościej - ale juz pisałem na ten temat parę postów i nie będę się powtarzał- dodam tylko że moja metoda działa - bo raz zmywałem wszystko i nie było śladu :twisted: daj LOBO linka gdzie to pisales bo jak wrzuce w wyszukiwarke "odblokowanie" to wyskoczy mi pare set postow :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 sorka bo ja nie w temacie... czy ta sie tak odblokowac mnoznik ze w razie czego... mozna by wszystko zmyc ze by sladu nie bylo?Jak się wypełni dziury pastą silikonową to IMHO tak.1 jak mozna usunac paste silikonowa z mostkow ? tzn pasta jest miedzy mostkami w wolnych przestrzeniach 2 mam wlasnie ta paste na mostkach ( w otworach ) i czy jak zaleje je super glue to ta pasta nie bedzie nic przeszkadzac w odblokowaniu ? czy trzeba ja usynac przez zalaniem klejem ?? Paste dajesz amiast kleju, czlowieku opanuj sie bys zrobil jakis placek z tego procka. ;):twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 sorka bo ja nie w temacie... czy ta sie tak odblokowac mnoznik ze w razie czego... mozna by wszystko zmyc ze by sladu nie bylo?Jak się wypełni dziury pastą silikonową to IMHO tak.1 jak mozna usunac paste silikonowa z mostkow ? tzn pasta jest miedzy mostkami w wolnych przestrzeniach 2 mam wlasnie ta paste na mostkach ( w otworach ) i czy jak zaleje je super glue to ta pasta nie bedzie nic przeszkadzac w odblokowaniu ? czy trzeba ja usynac przez zalaniem klejem ?? Paste dajesz amiast kleju, czlowieku opanuj sie bys zrobil jakis placek z tego procka. ;):twisted: ;) tylko pasta!!! ;) :) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 To ja powiem tak - PASTA i BASTA 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...