shakur_45 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 witam otoz padl taki pomysl, zeby kazdy z chlopakow zrobil cos glupiego i tak jeden wskakuje do morza, drugi z samochodu w zaspe sniegu wpada, ktos tam nogi depiluje i takie tam :)) i tu moja prosba czy ktos ma jakis pomysl na mega glupia rzecz, ktora mozna by wykonac :D ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 ja poszedłem standardem zaprosiłem dziewczyne o której wzgeldy sie staram dokina i na piwko do miłej knajpki :P, a że w dzeiń kobiet nie mogła to bylismy dzisiaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Lamer_ Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 (edytowane) Lec na marsa: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=2...1378&a=20731378 :DD To jest wlasnie mega glupie..... -- A tak na powaznie to nie mozna jakos tak kwiaty 'n' stuff? Tylko od razu nogi depilowac :) Edytowane 6 Marca 2005 przez _Lamer_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 no to rzeczywiscie zrobiles głupią rzecz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 no bo to chodzi wlasnie o klasowy dzien kobiet i kazdy robi jaka taka glupia rzecz i nakrecamy to :) moze wejde na jakis dach mcdonaldsa w srodku miasta czy cos ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 wydepiluj sobie brwii i obetnij rzesy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 ogol głowe i pomaluj czubek farbą olejną:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 ogol głowe i pomaluj czubek farbą olejną:> 1314435[/snapback] wlasnie nie chce robic nic z wlosami, ale qrde podoba mi sie misja na marsa tylko pietro i ladowanie trzeba zmodyfikowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) aha :D no to powodzenia panowie, bo ja takiego problemu nie mam, co najwyżej moge starszej kwiaty kupić :) Edytowane 7 Marca 2005 przez Garfield^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Lamer_ Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Shakur bedziesz 'misja ratunkowa II' bo poprzednia sie nie odbyla z powodu klopotow technicznych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 wlasnie nie chce robic nic z wlosami, ale qrde podoba mi sie misja na marsa tylko pietro i ladowanie trzeba zmodyfikowac :D 1314592[/snapback] zawsze mozesz ubrać szlafroczek albo pelerynke i spiewac tylkoooo jaaa i moooooja przeeeestrzeeeeń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 przebierz sie za kobitke.. tzn pończoszki, miniówka dekolcik (tylko jeżeli masz owłosioną klate ;) ) tapeta i tona srebra na sobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 idz do wypozyczalnik kostiumow wypozycz stroj Batmana, i wejdz na mcdonalda w centrum miasta :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 ogól sobie jaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 i do tego w zamian maszynki do golenia proponuje :D:D:D ZAPALNICZKE :) to dopiero szalone :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) z tym goleniem jaj to nie jest to jakis hard-core bo z tego co mi wiadomo duzo ludzi to robi :) Oczywiście normalnymi metodami :razz: Edytowane 8 Marca 2005 przez Garfield^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Pierwsze słyszę... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 z tym goleniem jaj to nie jest to jakis hard-core bo z tego co mi wiadomo duzo ludzi to robi :) Oczywiście normalnymi metodami :razz: 1317594[/snapback] Garfield ty to nie wszyscy :), megaloman jeden :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 heh akurat ja nie gole, ale osobiście znam pare osób które golą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 heh akurat ja nie gole, ale osobiście znam pare osób które golą :)Sie zwierzaja ci z takich przezyc czy sam sprawdzasz? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 fajny sie OT zrobił, no ale co mi tam, niektórzy po prostu mówią, o ide sobie dziś zgolić bo zarosłem, chodzi nie tylko o te włosy, ale np o pachy :) Nie zeby to byli jacyś moi przyjaciele, czy cuś, ale po prstu znam pare takich osobistości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 no i co glupiego zalozyciel tematu zrobil wczoraj ????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 zmondżał :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...