sobo05 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 witka!zamierzam kupić inspirona 9300 17" i przeraża mnie wybór pomiędzy WUXGA a WXGA (a gdzie sie podziała średnia opcja?:()dużo gram dużo chodze po necie nie jestem grafikiem ale drażnią mnie bardzo małe ikonki/literki.Co polecacie?czy WXGA śmiało mi wystarczy?ma ktoś z takim wyświetlaczem doświadczenie?:) przypominam że chodzi mi o 17 " WXGA Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 hmm na 17" moze byc WUXGA oki - szczegolnie jak pracujesz na crt w wyzszych rozdzialkach - na 15.4" WSXGA jest idealne dla mnie - czlowieka pracujacego na 17" CRT w 1280x1024. nie wiem czemu nie ma tam WSXGA, ale chyba ne balbym sie tak bardzo WUXGA (w koncu to 17") - problem w tym ze mnie nie draznia male graty. WXGA bedzie ogomne :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orczyk5 Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 witka!zamierzam kupić inspirona 9300 17" i przeraża mnie wybór pomiędzy WUXGA a WXGA (a gdzie sie podziała średnia opcja?:()dużo gram dużo chodze po necie nie jestem grafikiem ale drażnią mnie bardzo małe ikonki/literki.Co polecacie?czy WXGA śmiało mi wystarczy?ma ktoś z takim wyświetlaczem doświadczenie?:) przypominam że chodzi mi o 17 " WXGA Pozdrawiam 1314488[/snapback] A gdzie będziesz kupował inspirona?? Chyba nie w Polsce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobo05 Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 A gdzie będziesz kupował inspirona?? Chyba nie w Polsce :) 1314856[/snapback] w USA :) hmm no ja nie wiem..WUXGA troche mnie jednak niepokoi...ale znając mnie to sie skusze;)mam nadzieje że na mniejszej rozdzielczości nie będzie zbyt rozmazany obraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Ja w swojej Toshibce posiadam 15,4" WXGA z TruBrite, kazdy kto spojrzal na ekran o malo sie nie spu.scil z wrazenia. Wszystkie kolory bardzo dobrze wyswietlone (jest czern, nie jakas szarosc !!!) a i smuzenia jak gralem w HL2 nie zauwazylem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 tia ale 9300 to 17" i moim zdaniem WXGAto bedzie troche kiszka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haszek Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Moim zdaniem rowniez WXGA dla 17" to za malo. Taka rozdzielczosc jest odpowiednia dla 15,4" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 hyhy dla 15.4" to wsxga :] wxga to ideal dla 12.1" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tse_tse Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) Ja w swojej Toshibce posiadam 15,4" WXGA z TruBrite, kazdy kto spojrzal na ekran o malo sie nie spu.scil z wrazenia. Wszystkie kolory bardzo dobrze wyswietlone (jest czern, nie jakas szarosc !!!) a i smuzenia jak gralem w HL2 nie zauwazylem :) 1325268[/snapback] czyli radeon X300 daje radę :). wiesz może jak bardzo ta karta odstaje od radka m9700 ? to chyba jedyny słabszy punkt tego lapka. a byłbym zapomniał, można się jeszcze przyczepić do krótkiego czasu pracy na bateriach. czy to ta sama matryca co w Toshibie Qosmio ? a jeśli nie, to czy jakość obrazu i kąty widzenia są porównywalne ? od jak dawna masz tego lapka ? zauważyłeś jakieś wady, coś Ci nie pasuje ? gdybyś miał dziś wybierać, wybrałbyś tę Toshibę ponownie ? Edytowane 29 Marca 2005 przez tse_tse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...