mariolife Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) zastanawiam się nad zakupem nagrywarki dvd, prędkosc dla mnie nie jest najważniejsza liczy sie natomiast korekcja błędów , i bezproblemowa obsługa krążków ,czy ktos używa te nagrywarki, moim faworytem jest raczej Nec Edytowane 7 Marca 2005 przez mariolife Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreatin Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 zastanawiam się nad zakupem nagrywarki dvd, prędkosc dla mnie nie jest najważniejsza liczy sie natomiast korekcja błędów , i bezproblemowa obsługa krążków ,czy ktos używa te nagrywarki, moim faworytem jest raczej Nec 1314971[/snapback] tez mialem podobny dylemat. Zdecydowalem sie na neca i nie zaluje. Tzn na poczatku mialem z nim troche problemow, ale jak sie okazalo to byla wina plytek miernej jakosci . Od tamtej pory wypalilem ok setki plyt i wszystkie spox ( nieraz tylko problem z odczytem na innych dvd-romach, u mnie bez zajkniecia). Kup neca a na pewno bedziesz zadowolony. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...