BBOYMARIO Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 co to za błąd-- Instrukcja spod "0x010016c6" odwołuje sie do pomięci pod adresem "0x8da8e08b".pamięć niemoże być "written" Po wcisnięciu "ok" blokują mi sie ikonki na pulpicie ze nie moge ich przesunąć. A po chwili wyskakuje mi okienko ze za minute zostanie system zamknięty a jak nic nieprzycisne to po 10 min sam sie komp wyłancza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 juz odpowiadam; to jest błąd ktory ostatnio sie czesto pojawia i jeszcze nikt nie napisal satysfakcjonującej odpowiedzi jak sie tego pozbyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 juz odpowiadam; to jest błąd ktory ostatnio sie czesto pojawia i jeszcze nikt nie napisal satysfakcjonującej odpowiedzi jak sie tego pozbyc. 1315028[/snapback] czyżby wiruch ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBOYMARIO Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 aha. dzięki :? :? A co mi radzisz zrobić??? Nawet niewiem od czego sie to mogło pojawic. A czy to wina systemu czy sprzętu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 W tym przypadku na 99% jest to jakiś robak. Zainstaluj antywirusa, i wszystkie aktualizacje do systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBOYMARIO Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 skanowałem mks'em ale zawsze wykrywa to samo [ciach!]o. Czyli znowu format :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) czemu od razu format?? jak mks pokazuje ci jaki plik jest zawirowany ale nnie moze go usunac, zapisujesz sobie na kartecce gdzie dany plik jest. Odpalasz kompa z dyskietkli lub z plyty z windowsem ( w 2 wypadku wybierasz nie instalacje tylko -chyba- konsole odzyskiwania systemu), logujesz sie, znajdujesz pliczke który jest wirusem, i sprawdzasz czy da sie go usunac, jezeli nie to jest 2 metoda ( która bardzo mnie zdziwila ze działa :wink: ) zmieniasz jego nazwe na np. debilstwo.jpg :lol: , nie probuj go usuwac bo nadal sie nie da. Odpalasz nanowo kompa, wchodzisz do folderu w którym byl ten pliczek i go kulturalnie usuwasz, i po klopocie, nie trzeba bylo nawet formatowac. :D B) Edytowane 7 Marca 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBOYMARIO Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 no wiesz ... łatwo powiedzieć... Ja ma 400 wirusów o nazwie W95pirate i na co klikne to sie ten plik zaraza. Ostatnio skanowalem do niedalo sie ich wyleczyc i wtedy pousówlam połowe zawartosci dysku przez mks'a. Terza sciągnelem aktualizacje i sie da wyleczyc ale caly czas sie pojawiają. :cry: :cry: Czasem jak skanuje folder windows to mi sie komp resetuje. Moze tam gdzies jest wirus taki co niepozwala go przeskanowac tylko wyłancza kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 ja ta metode przecwiczylem na 2 wirusach i na jakims badziewnym hajdzaku, który wedłog wszystkich stron w necie nie dalo sie usunac :lol: , znaczy w windzie sie nie dalo bo ciagle robil swoja kopie, ale w dosie, wszystko ladnie czysciutko poszlo B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 U mnie to była wina grafy/sterowników do grafy (GF440MX) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...