Skocz do zawartości
BBOYMARIO

Co To Jest Za Błąd?

Rekomendowane odpowiedzi

post-104164-1110196275_thumb.jpg

co to za błąd-- Instrukcja spod "0x010016c6" odwołuje sie do pomięci pod adresem "0x8da8e08b".pamięć niemoże być "written"

Po wcisnięciu "ok" blokują mi sie ikonki na pulpicie ze nie moge ich przesunąć.

A po chwili wyskakuje mi okienko ze za minute zostanie system zamknięty a jak nic nieprzycisne

to po 10 min sam sie komp wyłancza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu od razu format?? jak mks pokazuje ci jaki plik jest zawirowany ale nnie moze go usunac, zapisujesz sobie na kartecce gdzie dany plik jest. Odpalasz kompa z dyskietkli lub z plyty z windowsem ( w 2 wypadku wybierasz nie instalacje tylko -chyba- konsole odzyskiwania systemu), logujesz sie, znajdujesz pliczke który jest wirusem, i sprawdzasz czy da sie go usunac, jezeli nie to jest 2 metoda ( która bardzo mnie zdziwila ze działa :wink: ) zmieniasz jego nazwe na np. debilstwo.jpg :lol: , nie probuj go usuwac bo nadal sie nie da. Odpalasz nanowo kompa, wchodzisz do folderu w którym byl ten pliczek i go kulturalnie usuwasz, i po klopocie, nie trzeba bylo nawet formatowac. :D B)

Edytowane przez Buu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiesz ... łatwo powiedzieć...

Ja ma 400 wirusów o nazwie W95pirate i na co klikne to sie ten plik zaraza.

Ostatnio skanowalem do niedalo sie ich wyleczyc i wtedy pousówlam połowe zawartosci dysku przez mks'a.

Terza sciągnelem aktualizacje i sie da wyleczyc ale caly czas sie pojawiają. :cry: :cry:

Czasem jak skanuje folder windows to mi sie komp resetuje.

Moze tam gdzies jest wirus taki co niepozwala go przeskanowac tylko wyłancza kompa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ta metode przecwiczylem na 2 wirusach i na jakims badziewnym hajdzaku, który wedłog wszystkich stron w necie nie dalo sie usunac :lol: , znaczy w windzie sie nie dalo bo ciagle robil swoja kopie, ale w dosie, wszystko ladnie czysciutko poszlo B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi