Liquid Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Czy istnieje jakiś sposób na spolszczenie? Albo skąd można ściągnąć polską wersje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Jeśli chodzi o 3D Studio Max 4.2, to spolszczenia nie ma, nie było i nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 A jest polska wersja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Nie ma i podobnie jak w przypadku spolszczenia nigdy nie będzie. Tak w ogóle to po co ci polska wersja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Mam angielską ale jakąś dziwną. Wogóle nie widać obiektów może ja coś zawaliłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Polecam forum na www.max3d.pl, w dziale PLUGINS są namiary na 3D Studio Max 5.0. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...