kmx Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 witam, mam na plycie dwa gniazda zasilania (jak w temacie) od zasilki wychodza takie kable 20-pin i 4-pin 12v czy mam jes oba podlaczyc do plyty glownej czy tylko ten 20-pin ? P.S mozliwe ze ten temat juz byl ale niemoglem sie doszukac. Plyta epox8rda3i z Athlon 2100+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 cos slabo szukales! sprobuj jeszcze raz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmx Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 hmm, moze mala podpowiedz ?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmx Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 dobra sam juz chyba moge sobie odpowiedziec na to pytanie... Rozłaczam wtyczkę w chieftecu na dwie. Moj Epox ma dwa wejścia na zasilanie, 20 pinowe w które wkładam 20 pinowa wtyczke oraz niedaleko procka dodatkowe 4 pinowe w które wkładam 4 pinową wtyczke tą którą przed chwilą odzieliłem (będą stabilniejsze napięcia). Ponadto gdybym zmienił później płytę na taka która ma jedną wtyczkę 24-pin to złaczam te wtyczki spowrotem i już. Zasilacz jest kompatybilny zarówno ze standardem atx 1.3 jak i 2.0 więc nie mam się o co martwic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...