Mangelo Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) Jestem niestety posiadaczem takiej oto obudowy :/ Czy jest jakas mozliwosc przerobienia jej tak aby z przodu umiescic wentylator wtlaczajacy powietrze do srodka?? W metalowym stelarzu niby jest miejsce (mniej wiecej na wysokosci przycisku power :angry:) ale co z tym plastikiem z przodu?? Edytowane 7 Marca 2005 przez Mangelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) Nic z tym plastikiem.obudowy które mają miejsce z przodu na wiatrak mają dopływ powietrza(często z dołu obudowy) Ja mam tam założony wentyl i jest zimniutko Edytowane 7 Marca 2005 przez Lexus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) od spodu obudowy jest "szczelina" która wiatrak moze "pobierac" świerze powietrze. Mozesz zamatowac swobodnie , wiadomo przeplyw powietrza bedzie utrudniony ale bedzie. :wink: EDIT: Lexus wyprzedzileś mnie B) Edytowane 7 Marca 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 EDIT: Lexus wyprzedzileś mnie B) 1315367[/snapback] Udało mi się :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mangelo Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 No rzeczywiscie szczelina jest ma jakies 15x90 mm. Tylko ze komuter stoi na podlodze i miedzy obudowa a wykladzina jest moze milimetr przerwy wiec jak to powietrze ma tam leciec?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakonnik Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) A może nawierć po bokach plastiku małe dziurki, jak komp stoi na podłodze to i tak pewnie go za bardzo nie widać. :) Przewiew mały bo mały ale zawsze jakiś jest.Ewentualnie postaw kompa na jakiejś desce albo czymś takim żeby była większa szpara. Jest jeszcze jedno rozwiązanie: zamontuj wentylator na bocznym panelu.Wg. mnie to ostatnie jest najlepsze bo najwydajniejsze. Edytowane 7 Marca 2005 przez Zakonnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Nie bój żaby, jak będzie potrzebował zaciągnąc troche powietrza to on se zaciągnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Taaaaaaa A i tak lepiej mieć z tyłu niż z przodu obudowy....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mangelo Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Eh... Z wentylatorem z tylu to wiem ze lepiej bo wywala cieple powietrze z budy. Ale wytlumacze o co dokladnie mi chodzilo : Bardzo podobja mi sie obudowy ktore z przodu maja na dole podswietlany wentylator. Niestety w mojej nie da sie tego zrobic bo w tym miejscu sa przyciski power i restart. No chyba ze zmienilo by sie caly przod obudowy ale musial bym go zrobic sam a za bardzo nie wiem z czego :? Ale to juz chyba nie na ten dzial pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...