sewsew Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) Hej. CO jest grane. Zaczął mi co jakiś czas , znikać ekran (robi sie czarny na sekunde). TAkie czarne mignięcia,sekundowe. Pyk , Pyk. I jest znowu dobrze.To zjawisko moze byc albo raz na miesiąc, albo np raz na 2 tygodnie. Dioda się ciągle swieci od monitora. Nie wiem czego to wina. JAk sadzicie? Inne stery i to samo. MAm monitor CTX15 CAl i RADEON 9600XT, SOLTEK 75DRV5. CZego to wina? MAm to w windowsie jak i w grach.Artefaktów nie mam w ogóle. KAbel dobrze siedzi. Edytowane 7 Marca 2005 przez sewsew Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewsew Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) W dosie akurat mi tak nie znika ekran, wiec nie wiem juz sam. Jakby monitor to by wszedzie. Czy sie myle? Edytowane 10 Marca 2005 przez sewsew Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...