Fiolek Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Jak w temacie zgubiłem moje kody rejestracyjne i nie moge zarejestrowac tego programu.może ktoś go używa i ma takowe i byłby skłonny sie nimi podzielić. :mur: Ja juz nie wiem gdzie tgo mam szukać moze by tak ktoś umiał pomóc. Program ten to LanternCombined. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś się do sprzedawcy. Piractwo surowo tępimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_martin Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 surowo, raczej paranoicznie... za słowo warez ma sie bana na tydzień... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Jak w temacie zgubiłem moje kody rejestracyjne i nie moge zarejestrowac tego programu.może ktoś go używa i ma takowe i byłby skłonny sie nimi podzielić. :mur: Ja juz nie wiem gdzie tgo mam szukać moze by tak ktoś umiał pomóc. Program ten to LanternCombined. 1315391[/snapback] a kolega jak zwykle kombinuje. nieladnie, nieladnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 kolega ma coś co i ja :) bo moje nazwisko jest takie jak jego login tylko przez ł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...