Skocz do zawartości
n305

najlepsze stery dla gf2 ti.

Rekomendowane odpowiedzi

A ja polecam Fachmany v.3.4 na nich chodzi mój MX200 i są najszybsze a jak wiadomo MX to okrojona wersja GF2 GTS więc i GF2 powinien chodzić na tych detkach najszybciej.

UWAGA. Fachmany polecam tylko posiadaczom GF2 w dół. Na GF3 w wzwysz chodzą beznadziejnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również polecam takie rozwiązanie, instaluj najnowsze, jakie się da. 

Dla Win98SE polecam 40.71, a dla innych 40.72. 

Jak nie to spróbuj 30.82 i te spokojnie będą działać (sam używałem).

na 40.71 tnie w grach zainstalowanie ich do g2 to najgorsze co może być

zabawa z sterami na g2 zakończyła się na 30.82

niestety :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na 40.71 tnie w grach zainstalowanie ich do g2 to najgorsze co może być zabawa z sterami na g2 zakończyła się na 30.82 

Co Ty mówisz, u mnie na gf2mx nic się nie tnie (przynajmniej do 800x600 :mrgreen: ) i wcale nie jest gorzej jak na poprzednich 12.41 a jest chyba ćut lepiej, widać co komp to obyczaj :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja polecam Fachmany v.3.4 na nich chodzi mój MX200 i są najszybsze a jak wiadomo MX to okrojona wersja GF2 GTS więc i GF2 powinien chodzić na tych detkach najszybciej.

UWAGA. Fachmany polecam tylko posiadaczom GF2 w dół. Na GF3 w wzwysz chodzą beznadziejnie.

a gdzie moge znalesc fachmany pod winde xp ? o ile takie istnieja, bo jak narazie to tylko pod 98 znalazlem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na 40.71 tnie w grach zainstalowanie ich do g2 to najgorsze co może być zabawa z sterami na g2 zakończyła się na 30.82  

Co Ty mówisz, u mnie na gf2mx nic się nie tnie (przynajmniej do 800x600 :mrgreen: ) i wcale nie jest gorzej jak na poprzednich 12.41 a jest chyba ćut lepiej, widać co komp to obyczaj :wink:

ja używam 1152x864 only :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yo!

Mam GF 2Ti Creativa, tego co napisalem w opisie... I zauwazylem: dla XP jedynie dentki 40.XX, zauwazylem na nich najwiekszy przyplyw Mocy:)), no i ponad 4000 3DMarxoow. Polecam bardzo goraco, ale przedtem 30.82 Stereo, zeby Ci wykryl urzadzenia NVidii...np TV-Out i AV-Out.. No:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi