zanew Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Witam, mam router cerberus, i bardzo wolne łącze z internetem. Jak zablokować program kazaa albo przynajmniej zmniejszyc transfer? Z tego c wiem na routerze nie mam funkcji ograniczania transferow a nie wiem jakie porty poblokować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Kazy nie zablokujesz blokując porty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zanew Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 a czy pomogą mi takie funkcje routera jak: packet filtering/bridge filtering czy tez virtual serwer? Nie za bardzo znam sie na tych funkcjach,. Slyszalem cos o przekierowywaniu portów.... pomoze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 pomoga ale nie do blokowania =) czytaj: http://lanforum.net/viewtopic.php?t=2994 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...