jdd Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 jw. --> 9800 pro, jak mogę rozpoznać że sprzedawca nie wciska mi jakiegos zaplutego karła reakcji na lipnej szynie 128 ? jak było to sorry, ale musiałem przeoczyć szukając w wyszukiwarce postów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek71 Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Pamieci 128bit sa zazwyczaj w jednym rzedzie, nad procesorem karty, pamieci 256 bit sa nad i z boku procesora - w temacie o 9800se@pro, albo o 9800 pro/xt na pierwszej stronie byly zdjecia. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 czasem ciezko jest to odroznic, karty bywaja identyczne sa produkowane razem tylko podk oniec podmienia to i owo, ale jak u sprzedawcy to co sie bac kupujesz wersje 256 bit patrzaj na podlo co pisze, jak napisali ze 256 bit to spoko, jak nic nie pisze to nie bierz, producenci szybka magistrala zwykli sie chwalic :wink: a jak kupisz 256 bit a dostaniesz 128, to juz sa sposoby zeby to wyegzekfowac :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Tak jak koledzy wyżej pisali, ale jeszcze często 128-bitowe pamięci na r9800 są w obudowach TSOP (takie podłużne, prostokątne, jak w starszych typach kart) a 256 są zawsze w obudowach BGA (kwadraciki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...