TaYU Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) Yo... Dawno tego nie robiłem, ale potrzebuję ominąć Scandisc podczas instalcji W98. Skleroza na stare lata... ech... Z góry dzięki ^_^ Dobra... znalazłem już tego czego szukałem. Sorki za zawracanie głowy i proszę o zamkniecie tego tematu ^_^ Jakby to było komus kiedys potrzebne, to chodziło mi o "setup /is". Niech moc będzie z Wami ^_^ Edytowane 7 Marca 2005 przez TaYU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Yo... Dawno tego nie robiłem, ale potrzebuję ominąć Scandisc podczas instalcji W98. Skleroza na stare lata... ech... Z góry dzięki ^_^ 1315626[/snapback] Setup /is Polecam tez zebys uzyl calej gamy setup /ie /im /iv /nr /nf Wszsytkie te elementy masz po wpisaniu setup /? poza /nf - pomija tworzenie dyskietki startowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 /ie/iv/im/is któryś pomija ;) sandiska :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 A moim zdaniem najlepiej setupcore /is /ie /iv /ie lub /iv nie tworzy dyskietki startowej i podobnie ktorys z nich wylacza ekrany z "reklama" nowego windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 ee, nie znacie sie :) setup /iq /is/ iw /iv /ie /ih /id /im /ix a:\w98.inf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) @ANalfabeta - setupcor raczej ;) ee, nie znacie sie :) setup /iq /is/ iw /iv /ie /ih /id /im /ix a:\w98.inf 1316884[/snapback] Cwianiaczek, z nienadzorowanej korzystasz ;) Do listy parametrow mozna jeszcze dodac /ir - nie nadpisuje MBR, przydatne jesli ktos ma wiecej niz jeden system i chcialby sobie 98 tylko przeinstalowac. Edytowane 8 Marca 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...