que_pasa Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 mam do sprzedania trochę sprzętu komputerowego(płyty główne, grafiki, pamięci , procki itd.), wszystko nowe, nieużywane, gwarnacja i faktura Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 mam do sprzedania trochę sprzętu komputerowego(płyty główne, grafiki, pamięci , procki itd.), wszystko nowe, nieużywane, gwarnacja i fakturaMoże jakieś szeguły? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 powiedz co cię interesuje, to ci napiszę czy mam, jest to praktycznie cała ofeta techmexu, tech daty i action Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 A jakie ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 przecież nie napiszę ci teraz całego cennika, (jak chcesz jutro możesz dostać go mailem), napisz co cię interesuje to powiem ci cenę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 przecież nie napiszę ci teraz całego cennika, (jak chcesz jutro możesz dostać go mailem), napisz co cię interesuje to powiem ci cenęSorry źle się wyraziłem. Chodzi mi czy ceny masz normalne czy nizsze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 niższe od ceny sklepowej na pewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 niższe od ceny sklepowej na pewnojak możesz wyślij cennik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Gf3 masz i za ile ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 oki, jutro koło 11 będzie u ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 np. PROLINK GeForce3 TI200 128MB TV 614 770 zł, dwa lata gwarancji, chyba że chcesz innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Ten od Gainwarda masz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 cennik... to ja tez poprosze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 ja terz chce cennik Arnie1@go2.pl[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 a GF 2 jaka cena? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Cennik raz prosze :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Gainward będzie dopiero w środę, więc na razie ceny Ci nie podam PROLINK GeForce2 "Titanium" ULTRA 64MB TV-out coś koło 390 (też dwa lata gwarancji), ale chyba da się jednak pare złoty urwać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 To ja też cennik poprosze, a sprawa się tyczy szczególnie grafiki (coś jak GF2, Kyro2 tej klasy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 może zróbmy tak na maila que_pasa@wp.pl, niech wszyscy co chcą cennik wyślą mi mail i w temacie niech napiszą "cennik". W ten sposób łatwiej mi będzie wszystkim go rozesłać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Ge Force 4 Ti 4200 ?????? :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Ge Force 4 Ti 4200 ?????? :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 sorry ale nie mam Ti 4200 :wink: moge ci podać cene czegoś takiego PROLINK GeForce4 TI-4400 128MB TV/DVI BOX 1429zł(dwa lata gwarancji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 GeForce 4 Ti 4400 128 MB BOX DVI to ja mogę sprzedać również na fakturę, 24 miechy gwarancji za 1300 złotych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Acha, i po cennik też możecie do mnie pisać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 też bym wystrugał za tę cenę , ale to byłoby dopiero szjseo :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 wyślij mi cennik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambas Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 que_pasa Wyslij mnie rowniez cennik. gambas@netblok.pl to moj mail..A w jakiej cenie masz pamiec Ram ( SDRAM) oraz procki ale na szynie fsb 200?? Nagrywarka Liteon 24 x lub Liteon 40X ?? To tez napisz.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 to i ja poprosze jedna sztuke cennika z dostawa do domu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 też bym wystrugał za tę cenę , ale to byłoby dopiero szjseo :wink: ??? Mam w sklepie boxowanego Creativa ti4400 za 1395 który chodzi na 330/660 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 powiedz co cię interesuje, to ci napiszę czy mam, jest to praktycznie cała ofeta techmexu, tech daty i actionmnie też daj cennik (zawsze można cóś zmienić lub dokupić) :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...