DarthNICK Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Wszycy musza kombinowac? Kupa ludzi moze sprzet zalatwic,ale sie tu nie oglaszac!!! Wiadomo ze jak ktos powie 1380zl,to kto inny byle choc 30zl zarobic powie 1350:)) Ja za SPARKLA BOX 440Ti chce 1290z wysylka :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 tez prosze o cennik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 a Hercules 4800 Kyro2 SE masz takiego i za ile Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 A mi sie cennikow rozzyslac nie chce:) Co do Herculesa to nie szukaj po duzych dystrybutorach bo nie znajdziesz NIE MAM KYRO a nawet gdybym sie postarl to bedzie normalna cena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Cytat A mi sie cennikow rozzyslac nie chce:) Co do Herculesa to nie szukaj po duzych dystrybutorach bo nie znajdziesz NIE MAM KYRO a nawet gdybym sie postarl to bedzie normalna cena nie łapie o co ci chodzi z tymi dużymi dystrybutorami, wytłumacz a tak wogule to ile taki kosztuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 KYRO to chyba w PL mial tylko indywidualny import,tj. prawie zadna firma tego nie dystrybuowala w PL.Ale w sklepach niektorych bylo(Np z importy z NImiec) Prophet4800 dopro za kilka dni wchodzi cena cos kolo 120Euro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...