TanneR Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Ludzie pomocu mam nagrywarkę LG 4x4x32 LG CED 8083B. Robiłem dzisiał upgrade firmweru i coś poszło nie tak teraz już nie działa :evil: :x :( :cry: Co mam robić ??? Jest jakiś program który pozwoliłby wpisać bios jeśli tylko podałbym na którym kanale jest nagrywarka ???..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 a winda bios wykrywa nagrywarke albo windows Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 a winda bios wykrywa nagrywarke albo windows Nie wykrywa !!!!!! Nie ma biosu to jak ma wykryć nawet płyta jej nie widzi a nagrywarka w żaden sposób nie reaguje ............:((((((((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 no to lipa stary chyba nic juz nie da sie zrobic, no chyba ze sprzecior na gwarze jeszcze to mozesz sie starac o zwrot kasy zasciemnij cos ze nagle sprzet przestal dzialac moze sie uda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 a winda bios wykrywa nagrywarke albo windows Nie wykrywa !!!!!! Nie ma biosu to jak ma wykryć nawet płyta jej nie widzi a nagrywarka w żaden sposób nie reaguje ............:((((((((((( to mozna jeszcze to naprawic , ale za uszkodzenia sam odpowiadasz , jesli jakis znajomy ma tak sama nagrywarke podlaczasz ja i przed aktualizacja biosu nagrywarki , wyciagasz dobra wkladasz ta z walnietym biosem i powinno dzialac , wiecej www.cdrinfo.pl mi tez padla nagrywarka yamaha scsi :( ale kupile tymczasowo LiteOne 32/12/40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...