lexks Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) witam. moje pytanie jest jest troche dziwne.. poeniwaz dostalem karte SPARKLE GeFORCE 4 Ti 4200 - 8X DDR 128MB / 128Bit i chce ja sprzedac.. ale na allegro niema tego modelu i jestem ceikaw ile za ta karte moge dostac ?? na ile ja wyceniacie ??karta jest uzywana oczywiscie. tutaj jest strona producenta moja karta wyglada tak samo :)http://www.sparkle.com.tw/html/product/nvidia/sp7228dv.htm# a drugie pytanie gorsza jest ta karta duzo od Radeona 9550 ?? Edytowane 7 Marca 2005 przez lexks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44394024 pół sekundy szukania no chyba że to ty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexks Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 nio zgadles.. :) czekam dalej na odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Karta ta jest lepsza od R9550 w 3DMarku01 a gorsza w 03... W grach bywa róxnie... Jej wycena - osobiscie dałbym `170-180zł Ale pewnie dojdzie do 200zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexks Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) no to nawet zgadlem bo napsailem jakiemus allegrowiczowi ze za 180 zl oddam ja :) hm.. tylko czy teraz jest sens czy jak ja sprzedam to znajde jakas lepsza karte do 250-260zl ??jakies propozycje macie ?? myslalem ze radek 9550 jest lepszy.. Edytowane 7 Marca 2005 przez lexks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Wiesz trudno jednoznacznie powiedziec która kara jest lepsza... Kazda ma swoje + i - Takich temató gf4 Ti4200 vs R9550 było juz sporo.. Poszukaj, poczytaj a sam ocenisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Karta ta jest lepsza od R9550 w 3DMarku01 a gorsza w 03... W grach bywa róxnie... 1315731[/snapback] prawda jest taka że dziś znaczenia ma 3dm03 więc chyba warto wymienić ale z drugiej strony benchmarki benchamarkami a gry grami <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 wymiana jest raczej bezsensowna, no chyba ze chcesz miec DX9 :] moim zdaniem lepiej jeszcze troche poczekac az karty stanieja:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexks Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 no ja mam jeszce jedna karte Geforce 4 mx440 wiec poczekam jak karty stanieja ale na tym geforce.. a ten Geofrce 4 titanium wlasnie sprzedany komus z mojego miasta za 180 zl. chyba dobra cena.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...