The Grim Ripper Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Podkręciłem Celka D do 3.68 GHz i mam problemy z odtwarzaniem jakichkolwiek danych z dzwiękiem . Muzyka która wcześniej normalnie działała teraz nie dziala a dzwięk w grze się tnie. Nie wiem co mam robic :( Temperatura proca 36*C VCOREA 1.49 V VCOREB 2.75 V Plizzzzz help :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 przyjarales uklad muzyczny albo po prostu przeinstaluj sterowniki bo po podkreceniu ci je pomieszalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuhh Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Po prostu wraz z FSB podnioslo sie tez taktowanie szyny PCI. Zablokuj szyne PCI w biosie albo troche popusc FSB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Zablokuj APG/PCi ma być 66/33 i nie dawaj tam więcej, bo ci sie karta muzyczna zjara !! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Grim Ripper Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) ale to nie tyle że dzwięk się tnie ile pliki muzyczne które wcześniej działały teraz nie działają włączam windows media playera wrzucam mp3 które wcześniej działały a teraz klops bezprzerwy błędy wyskakują :( co to może być?? :( Sterowniki są ok bo jak zastosowałem fabryczne ustawienia proca i ramu to dzwięk jest i mp 3 normalnie Win Media playa odtwarza :( :mur: A poza tym dzwięk mam zintegrowany na płycie :) Na pci nie mam nic a na agp grafike ale to się ustawia osobno. Wogóle nie zmieniam nic na agp/pci poprostu jedna wielka lipa chłodzenie mam dobre ( Pentagram FREEZONE QVC - 100 Cu ) więc proc sie nawet porządnie nie nagrzeje :( Poprostu nie wiem nie mam zielonego pojęcia co to może być :mur: :huh: To jest dziwne jak prrzetaktowałem Celka na 3.15 GHz to dzwięk normalnie działa :) jak go wezme na 3.4 to dzwięk jeszcze działa ale jak włącze go na 3.4 i wyżej to pada dzwięk :( Edytowane 8 Marca 2005 przez The Grim Ripper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...