Skocz do zawartości
The Grim Ripper

Problemy Z Dzwiękiem Po...

Rekomendowane odpowiedzi

Podkręciłem Celka D do 3.68 GHz i mam problemy z odtwarzaniem jakichkolwiek danych z dzwiękiem . Muzyka która wcześniej normalnie działała teraz nie dziala a dzwięk w grze się tnie. Nie wiem co mam robic :(

Temperatura proca 36*C

VCOREA 1.49 V

VCOREB 2.75 V

Plizzzzz help :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale to nie tyle że dzwięk się tnie ile pliki muzyczne które wcześniej działały teraz nie działają włączam windows media playera wrzucam mp3 które wcześniej działały a teraz klops bezprzerwy błędy wyskakują :( co to może być?? :(

Sterowniki są ok bo jak zastosowałem fabryczne ustawienia proca i ramu to dzwięk jest i mp 3 normalnie Win Media playa odtwarza :( :mur:

A poza tym dzwięk mam zintegrowany na płycie :) Na pci nie mam nic a na agp grafike ale to się ustawia osobno. Wogóle nie zmieniam nic na agp/pci

poprostu jedna wielka lipa chłodzenie mam dobre ( Pentagram FREEZONE QVC - 100 Cu ) więc proc sie nawet porządnie nie nagrzeje :(

Poprostu nie wiem nie mam zielonego pojęcia co to może być :mur: :huh:

To jest dziwne jak prrzetaktowałem Celka na 3.15 GHz to dzwięk normalnie działa :)

jak go wezme na 3.4 to dzwięk jeszcze działa ale jak włącze go na 3.4 i wyżej to pada dzwięk :(

Edytowane przez The Grim Ripper

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi