Mutos Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Dzisiaj, będąc w kwiecie wieku, przeżywszy 18 miesięcy odszedł mój CD-ROM firmy LG. I chwała mu za to!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 To tylko sie cieszyc i radowac ze jest powod do kupna nowego dobrego cdka a moze dvd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Eeeeeeeee, dvd mi sie nie przyda. Powód do radości też średni, bo kasy na nowy nie ma. Dobrze, że mam nagrywarke (tysz LG) wiec jakos wytrzymam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 ja mam LG 40x od ponad 3 lat i wszystko pieknie działa... dopiero potem zaczął robic takie badziewiaste cidiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Moj DVD LG tez ma cos kolo 2 lat. Nagrywarka jest w podobnym wieku (rowniez LG) Jakos mi nie wywijaja zadnych hec. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Dzisiaj, będąc w kwiecie wieku, przeżywszy 18 miesięcy odszedł mój CD-ROM firmy LG. I chwała mu za to!! No i kij mu w laser :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 lepiej w wejście od słuchawek bo w laser lubi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...