Dru Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 no właśnie, ale nie całe tylk od audio i kiedy włączam program do oglądania TV to nie ma dżwięku. Po próbie instalacji jest niby OK, ale wchodząc w właściwości audio od tunera wyświetla mi, że brak zainstalowanych sterowników a ja instalowałem je ze 100 razy help!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) jeśli masz kartę opartą na chipsecie bt8xx do odinstalowania sterów użyj btwdmdrvinstaller http://btwincap.sourceforge.net/download.html możesz zainstalować również te stery są to sterowniki uniwersalne u mnie chodziły z Averem i z Kworldem. z nowym chipsetem CX8xxx nie działają. Edytowane 8 Marca 2005 przez marekp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 wejdz w menadzera urzadzen i odinstaluj karte tv...usun stery, zresetuj kompa i wloz dysk ze sterownikami, pozniej karta zainstaluje sie juz sama....mialem tak z kartą pixelview...(wogole to one sie rypią), po zmianie na avermedia wszystko dziala super :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...