booczeek Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 POdczas instalacji systemu winxp - do pewnego czasu idzie wszystko ok, ale po pierwszym restarcie wywala blue screena z naipsem INACCESIBLE BOOT DEVICE - i koniec instalacji. Robiłem format, zmieniałem pamięci, zmieniałem nawet kompa żeby sprawdzić czy na drugim sie zainstaluje i za każdym razem to samo. Czy to możliwe że to wina CD-romu (mam hp cd writer plus 7200?). HELP!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 HDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booczeek Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 HDD 1316234[/snapback] Już drugi walnięty? Kupiłem na allegro "leżaki magazynowe" pierwszy wymienili na nim było to samo co teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) Sprawdz z inną płytą instalacyjną albo z innym windowsem czy wywala jakieś errory podczas instalacji jeszcze możesz zresetować ustawienia biosu. Edytowane 10 Lipca 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...