The Grim Ripper Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Mam radeona 9000 Pro ViVo Działał dobrze ąz po pewnym czasie zaczął fixować i obraz poszatkowało mi obraz na tysiące prostokącików głównie koloru zielonego . Karty nigdy nie podkręcałem . Zarzuciłem nowe sterowniki ale znowu po jakimś czasie zfixował. Co to może być. Czy ktoś jush miał taki problem . Pliz help :( :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 dlugo go masz? nidawno kupiony czy stary ukochany sprzecior? widze trzy mozliwosci 1 mzoe nie koniecznei wina karty a monitora? wsadz inna sprawdz 2 mzoe grafa sie grzeje? zajrzyj do niej i pod radiator na procu, mzoe sie biedny smarzy i nie daje rady, jak cos jest na ramie tez skontroluj, mzoe cos sie poluzowalo? 3 najgorsza z opcji, mzoe kartasie powoli konczy? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Grim Ripper Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 To jest stary kochany sprzęt ma już 2 i pół roku póki co nawet go nie przegrzałem jak go kupowałem był jedną z lepszych grafik na rynku kosztowała mnie 650 zeta :) Jeżeli mam ją zmieniać to jaką karte ?? na jakiego radka ?? żeby nie był za drogi bo teraz z kasą słabiutko . Chciałbym aby jej następca był równiw dobry i równie długo służył co ten 9000 pro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 tutajtutaj temat stary ale ciągle aktualny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 1316337[/snapback]Hmm... temat o R9550.... A po co? (tendencyjne pytanie...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...