Skocz do zawartości
Gość artur.c

Pamieci Za Bezncen?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość artur.c

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44470876 przekret czy okazja? zastanawiam sie czy nie zaryzykowac, w koncu allegro zwraca... a kto nie ryzykuje ten niema! :)

moze ktos z Poznania, zada pytanie sprzedajacemu czy jest mozliwy odbior osobisty np. jutro :rolleyes: ja niestety nie moge, sprzedaje kilka przedmiotow i czarno na bialym widac ze mam troche daleko!

Edytowane przez artur.c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to wałki - cała masa sprzętu po b.dobrej cenie (np. R9600Pro za 280zł?)

A jedyny jego komentarz to za kupienie jakiejś melodyjki do komóry czy cuś... Poczekamy zobaczymy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gosciu juz sprzedal pare pamieci, 1 karte i kilka celeronow wiec trzeba czekac na komentarze (stawiam na negatywne).Troche dziwne to jest, ze koles z jednym komentarzem wchodzi od razu z masowka i jeszcze takie niskie ceny oferuje.

zastanawiam sie czy nie zaryzykowac, w koncu allegro zwraca... a kto nie ryzykuje ten niema! :)

1316295[/snapback]

Tylko, zeby nie okazalo sie, ze to ryzyko bedzie ciebie lub inna osobe kosztowac 159zl + normalna cena pamieci :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm no to kolejnny dowód na uczciwość sprzedających na allegro

1317195[/snapback]

20 osob tam sprzedaje, ze przez jednego "oszusta" podwazasz wiarygodnosc calego serwisu ??

nikt nikomu nie kazal kupowac od tego uzytkownika, ktory jeszcze do tego podejrzanie wygladal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi