feluś Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) :lol: panowie czy jezeli kostka 512 mb goodrama na infineonach przy 3.0v jest zimna(120 centralnie owiewa i pentagram z drugiej) to chyba to jest jedyny ogranicznik czy może się zdażyć, że coś na pcb nie wyrobi przy 3.4 v na pcb nie mam oznaczeń teraz mam 210-2-2-2-6-1t przy 3.1 leci 2-2-2-6 -1t 220 możę ktoś wie na jakim pcb są wczesne kostki goodramu było robione i jak sie ma wywzsze v na te kostki, nie mam oznaczeń ale jestem pewien ze są na infineonach.pzdr ktoś może powróży ??? kostki zimniutkie jechać dalej i testować czy dać spokój i odpuściś? pzdr edit: a może to remarkowane bh-5 infineona wiem że były takie :lol: Edytowane 8 Marca 2005 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 :lol: panowie czy jezeli kostka 512 mb goodrama na infineonach przy 3.0v jest zimna(120 centralnie owiewa i pentagram z drugiej) to chyba to jest jedyny ogranicznik czy może się zdażyć, że coś na pcb nie wyrobi przy 3.4 v na pcb nie mam oznaczeń teraz mam 210-2-2-2-6-1t przy 3.1 leci 2-2-2-6 -1t 220 możę ktoś wie na jakim pcb są wczesne kostki goodramu było robione i jak sie ma wywzsze v na te kostki, nie mam oznaczeń ale jestem pewien ze są na infineonach.pzdr ktoś może powróży ??? kostki zimniutkie jechać dalej i testować czy dać spokój i odpuściś? pzdr edit: a może to remarkowane bh-5 infineona wiem że były takie :lol: 1316385[/snapback] Jedz dalej z V. Ramki tak szybko nie wywala, najpierw zaczna sypac bledami i zmniejszy sie OC raczej, wtedy trzeba przestac pompowac. Dziwne, ale te ramy faktycznie brykaja jak slabe BH :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) oo realy realy goodram :D testowałem 2x512 i przy 220+ fsb z 2,9 (2,92 wg abiteq) również były normalnie hmmm "pokojnowe" :-) nawiew raczej słaby,,, zalman 7000 może je trochę owiewał ;) Edytowane 12 Marca 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...