jhorzombek Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 serdecznie wszystkich witam jestem tu po raz pierwszy i mam następujące pytanie: mam obraz płyty DVD: Indians_Ultimate_Boot_OS_DVD.iso.001 i jak widać jest to najprawdopodobniej podzielony obraz ISO, mam części 001 002 i 003 i problem jest właśnie w tym jak te trzy pliki połączyć w jedną całość, żeby ten obraz nagrać na płytke DVD? za wszystkie podpowiedzi będe bardzo wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Spakowane rar'em. Zainstaluj WinRar'a i rozpakuj od pierwszego pliku czyli .001. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) Jeśli jest spakowane a przypuszczam że tak to jak rozpakujesz to samo się połączy. Edytowane 10 Lipca 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIFEK Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Jeśli jest spakowane a przypuszczam że tak to jak rozpakujesz to samo się połączy. A jeśli pisze bład w archiwum ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...